De verwachtingsvolle komst
van je baby
is onze professionele zorg
Medische echo’s

Medische echo’s

Pretecho’s

Pretecho’s

Anticonceptie

Anticonceptie

Info / Tests

Info

Met persoonlijke zorg leven we met je mee en denken we met je mee

Je bent zwanger, gefeliciteerd! De volgende stap is om een echo te laten maken. Zo kom je erachter of hartactie aanwezig is en  of het zich in de baarmoeder bevindt. Bij Echo Zuid maken we medische en pretecho’s. In welk stadium van je zwangerschap je ook bent: iedereen kan bij ons aankloppen voor een afspraak. 

Laat een spiraaltje plaatsen bij Echo Zuid in Amsterdam

Laat een echo maken in Amsterdam

Wij zijn een zelfstandig echocentrum, waar je terechtkunt voor alle echo’s tijdens de zwangerschap, anticonceptie en vrouwenzorg daarna.

Wij bieden deskundigheid en een vriendelijke ambiance buiten de ziekenhuissfeer. Wij nemen altijd rustig de tijd om alles uit te leggen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de NIPT-test of hoe je de kans op een bevalling in stuitligging kan verminderen? Ook daar geven we je graag meer informatie over.

We heten jou, je ongeboren kind en je partner van harte welkom bij Echo Zuid!

Ons team

In onze praktijk in Amsterdam werken wij met een team van deskundige en gecertificeerde echoscopisten met actuele medische kennis en jarenlange ervaring op het echoscopie-gebied. Jij en je ongeboren kind krijgen de persoonlijke aandacht die jullie verdienen.

Iedereen kan bij ons terecht

Elke zwangere vrouw kan bij ons een echo laten maken. Dat kan op eigen initiatief of op verwijzing van de verloskundige of huisarts. Echo Zuid in Amsterdam is toegankelijk voor alle zwangere vrouwen van alle verloskundige praktijken uit de hele stad en de directe omgeving. Dat kan voor de medische echo’s, maar ook voor de pretecho’s.

Een afspraak maken

Zelf vanuit huis of vanaf je werk zonder veel tijd te verspillen alle echo’s online boeken? Dat kan! Via ons online boekingssysteem kies je gemakkelijk welke echo je wilt laten maken en wanneer je dat wilt laten doen. Ook kan je met ons telefonisch overleggen. Bel 020-6791710. Makkelijker kan het niet.

Anticonceptie

Wij bieden alle vormen van anticonceptie aan. Uiteraard ook als je nog niet zwanger bent geweest. We zijn bevoegd voor alle vormen van anticonceptie. Met 25 jaar aan ervaring weet je zeker dat je op de juiste plek bent. Bij het plaatsen van een spiraaltje maken we een gratis controle-echo.

Ben je zwanger? Laat een echo maken bij Echopraktijk Zuid in Amsterdam

Waar is Echo Zuid gevestigd?

Wij zijn gevestigd in de gezellige en kindvriendelijke Rivierenbuurt, Churchill-laan 75A in Amsterdam-Zuid. Onze locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (tram 12, halte Waalstraat).

We zijn geopend op:

Maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur
Dinsdag gesloten / telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00
Woensdag van 9.00 uur tot 20.00 uur
Donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur / telefonisch bereikbaar  van 9.00 tot 14.00
Vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.


Zaterdag wisselende dagen en tijden.