Anticonceptie na de bevalling
De (voor)pret begint!

Download de "Hello Mom" app op je smartphone,

Je krijgt dan de echofoto`s direct van het echoapparaat op je telefoon ! Ook in kleur !!!

Laat een 2D- ,3D of 4D-pretecho maken bij Echo Zuid in Amsterdam

Laat een pretecho maken om het geslacht te weten, een 2D-echo om met je familie te delen of zelfs een 4D-echo waarbij de toekomstige opa’s en oma’s ook aanwezig mogen zijn. 

Als aller eerste in Amsterdam hebben wij de SAMSUNG WS80A-Elite. Dit apparaat is zo geavanceerd dat het een super realistische vorm van 3-D echoscopie aanbiedt.

Bij de 13 weken-echo  op eigen verzoek wordt er uitgebreid gekeken naar de zich ontwikkelende foetus. Bij die termijn kunnen al veel zichtbare structuren van de zich ontwikkelende foetus goed gezien worden. Samen met de Nipt is dit de beste combinatie ; chromosomen (nipt) en zichtbare details (13 wk echo) 

De kosten voor deze echo zijn 79,00 euro (en worden niet vergoed door de verzekering)

Jouw pretecho in Amsterdam

Naast de medische echo’s, is het ook leuk om een pretecho te laten maken om bijvoorbeeld te kijken wat het geslacht is. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig hoe hij of zij zich heeft ontwikkeld in de laatste weken. En wat is er leuker dan een filmpje van je ongeboren baby aan je familie en vrienden te laten zien?

Download de "Hello Mom" app op je telefoon, je kunt dan de echofoto`s direct van het echoapparaat op je telefoon ontvangen.

3D, 4D echo`s

Zo levensecht kun je je baby al zien in de buik

Er zijn verschillende pretecho’s mogelijk:

Deze echo’s worden niet door de verzekeraar vergoed. Zie de prijzen?

Vanaf 14 weken al weten of het een jongen of een meisje is?

Kan je niet wachten om het geslacht van je kind te weten? Het is al vanaf 14 weken mogelijk om een echo voor de geslachtsbepaling te laten maken. Natuurlijk wordt dit ook vastgelegd op foto als bewijs!

2D-echo op eigen verzoek

De 2D-echo kan de hele zwangerschap gemaakt worden. Dit is wanneer je graag even wilt kijken hoe het met je kind gaat of als je een echo met familie wilt delen. Met een 2D-echo kunnen we goed kijken naar de structuren in het lichaam van het kind en het profiel of de handen en voeten tonen.

 

2D, 3D en 4D foto`s in natuurlijke kleur.

2D met dvd

Bij de 2D-echo met dvd nemen we uitgebreid de tijd om jullie kind in beeld te brengen en leggen dit vast op dvd. Het bijzondere is dat ons echo-apparaat  in realistic vieuw  afbeeld. Bij voorkeur doen we dit na de 20-wekenecho. Alles wordt hierna nogmaals rustig uitgelegd en is er de tijd om alle vragen stellen die je hebt. De dvd is een beeldopname en speelt geen geluid af.

3D 4D pretecho

4D-echo met dvd

NEW NEW NEW!!! Naast de standaard 3D echo beleving is het nu dus ook mogelijk dat je je kind in 4D beleeft. Wil je naast de standaardecho’s je kind ook bekijken in 4D? Of een echo laten maken waar de toekomstige opa’s en oma’s bij aanwezig zijn? De 4D-pretecho is daar perfect voor. 4D maakt nog nog realistischer beeld dan 3D alleen. De beste periode om deze echo te maken is tussen de 24 en 30 weken. De baby ligt dan in ruim vruchtwater en heeft al wat onderhuids vetweefsel.

De bewegende beelden zijn een 4D-echo die worden vastgelegd op een dvd. Zo kun je de echo ook laten zien aan familie en vrienden.

Als door de positie van het kind het niet mogelijk is om een mooie opname te maken, kan je kosteloos nog een keer terugkomen.

Maak een pretecho in Amsterdam

Direct alle foto's op je telefoon

Wanneer je komt bij ons voor de echo, download dan alvast de app Hello Mom in de appstore of playstore GRATIS. Je kan dan direct na afloop alle mooie echo beelden op je telefoon ontvangen!

Tarieven

  • 4D-echo met dvd: € 130,-
  • 2D-echo zonder dvd: €50,-
  • uitgebreide 2D echo: €80,-
  • geslachtsbepaling (vanaf 14 weken): € 50,-